Bakul 0

Ingin Membeli Tanah Di Labuan?

Ingin Membeli Tanah Di Labuan?

Adakah anda ingin membeli tanah di Labuan atau ingin membersihkan kawasan tanah yang baru dibeli? Tapi menghadapi berbagai halangan sebab anda berada jauh dari Labuan atau dah ada tanah di Labuan tapi anda tinggal jauh dari kampung halaman dan sukar menguruskan sebab jarak pejalanan yang jauh.

Kami RAS Sinar Enterprise adalah Kontraktor Am menyediakan perkhidmatan membersihkan tanah seperti memotong pokok, menebas hutan, meratakan tanah, penyelenggaraan rumah sewa, ubahsuai rumah dan berbagai lagi atau ingin membina rumah ditanah sendiri. Kadar harga adalah mengikut skop kerja-kerja yang perlu kami buat.

Walau pun anda tidak berada di Labuan, semua progress kerja akan kami upload ke system dan anda boleh lihat progress kerja yang kami buat setiap hari. System yang kami sediakan boleh dilihat setiap hari samada menggunakan smartphone ataupun melalui pc atau laptop. Yang penting anda hanya perlu ada talian internet untuk akses ke system yang kami sediakan.

Jika anda memerlukan Perkhidmatan Kami boleh hubungi kami secara WhatsApp 60125531838 untuk perbincangan lanjut.Sebelumnya